Omslagfoto

Dakdekker Roosendaal

STRAK Bouwgroep, uw dakdekker Roosendaal

Zoekt u een dakdekker in Roosendaal of omgeving? STRAK Bouwgroep is gespecialiseerd in dakrenovatie. Het dak is een belangrijk onderdeel van een woning of bedrijfspand. Een dak biedt bescherming tegen weersinvloeden en bepaalt voor een groot deel het aanzien van een gebouw. Is uw dak beschadigd of verouderd? Wilt u uw dak isoleren? STRAK Bouwgroep biedt uitkomst. Wij bieden een breed scala aan dakrenovatie diensten. Van een kleine reparatie tot vervanging van het gehele dak. Ons deskundige team heeft ervaring met de meest uiteenlopende daken. Is uw dak plat of hellend? Bestaat de dakbedekking uit dakpannen, bitumen of is het groen? Wij kunnen elk dak renoveren! Bij STRAK Bouwgroep kunt u rekenen op vakmanschap, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak. Dakrenovatie en isolatie is een grote investering. Wij begrijpen dat u zich vooraf goed op de hoogte stelt. Als u meer informatie nodig heeft over ons bedrijf of onze werkwijze kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons gedreven team is gespecialiseerd in alle soorten bouw- en renovatiewerkzaamheden. Ook voor uw dakrenovatie project gaan wij graag aan de slag. U kunt rekenen op onze volledige inzet. Wij streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten.

Dakrenovatie bovenkant

Jarenlange ervaring als dakdekker Roosendaal

Naast dakrenovatie bieden wij nog meer diensten aan. Met onze jarenlange ervaring in de bouwsector zijn wij van alle markten thuis. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, timmer- en schilderwerk, gevelrenovatie, betonwerk, kozijnen en zonnepanelen. U vindt bij ons alles onder één dak. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij STRAK Bouwgroep. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Al onze werkzaamheden voeren wij dan ook zo duurzaam mogelijk uit. Wij gebruiken duurzame materialen en zetten ons in voor energiezuinige oplossingen. Wij volgen alle ontwikkelingen en innovaties in de bouwsector op de voet. Voor dakrenovatie gebruiken wij de nieuwste technieken. Zo kunnen we nog sneller en efficiënter werken.

Dakpannen

Betaalbare dakdekker Roosendaal nodig?

Kies voor STRAK Bouwgroep als uw dakdekker Roosendaal! Wij leveren hoogwaardige diensten tegen betaalbare prijzen. Dakrenovatie plus isolatie is een slimme investering. Een goed geïsoleerd dak biedt vele voordelen. U zult meer comfort ervaren in uw woning en u bespaart op energiekosten. Ook vermindert het de onderhoudskosten op de lange termijn. En ook niet onbelangrijk, uw woning wordt meer waard. Alle reden dus om een vakkundige en ervaren dakdekker in te schakelen. In de loop der jaren hebben wij al vele projecten succesvol afgerond. Wij zijn blij met het vertrouwen dat klanten in ons hebben.

Afgeronde projecten

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen bij enkele van onze afgeronde dakrenovatieprojecten. In deze fotogalerij ziet u hoe we verouderde en beschadigde daken hebben getransformeerd tot solide, duurzame en esthetisch aantrekkelijke daken. Onze tevreden klanten zijn het bewijs van onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid.

Locaties

Bij STRAK Bouwgroep zijn we trots op onze uitgebreide dekking en services in veel verschillende steden en regio's. Wij bieden dakdekkers aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu te maken heeft met verouderde dakbedekking, lekkages of isolatieproblemen, ons ervaren team staat voor u klaar. Naast Roosendaal zijn wij onder andere ook werkzaam in de volgende steden en regio's:

Ons spreken?

Bent u net zo enthousiast als wij en wilt u samen met ons uw project STRAK aanpakken? Twijfel niet en neem direct contact met ons op via de telefoon of het contactformulier!

Onze gegevens

STRAK Bouwgroep

Maasdijk 50
5317KR Nederhemert

E: info@strakbouwgroep.nl

T: 06-30038367

STRAK Bouwgroep
© Copyright STRAK Bouwgroep, All Rights ReservedPowered by TechnolEx
Waar kunnen we je mee helpen?