Omslagfoto

Over ons

Wie zijn wij?

Bij STRAK Bouwgroep geloven wij in persoonlijke betrokkenheid en de kracht van een hecht team. Ons team bestaat uit gedreven professionals met elk hun eigen specialiteit en passie voor bouw en renovatie. Richard, Leonard, Bart en Coen vormen samen een sterk team dat zich inzet om uw project tot een succes te maken en uw verwachtingen te overtreffen. Graag stellen wij ons aan u voor:

Leonard

Leonard hecht veel waarde aan goed contact met onze klanten. Hij gelooft dat open communicatie en aandacht voor de wensen van de klant essentieel zijn voor een succesvolle samenwerking en een geslaagd project.

Richard

Richard staat voor kwaliteit. Zijn doel is om tevreden klanten te hebben door hoogwaardige diensten te leveren. Hij zorgt ervoor dat elk project met de grootste zorg en precisie wordt uitgevoerd.

Bart

Bart is de man die het STRAK maakt. Hij heeft oog voor detail en streeft ernaar om elk project tot in de puntjes af te werken. Bart zorgt ervoor dat alles er perfect uitziet en aan uw verwachtingen voldoet.

Coen

Coen vindt een STRAKke afwerking essentieel. Hij weet dat de kleine details het verschil maken en zorgt ervoor dat elk project netjes en professioneel wordt afgerond, zodat u jarenlang van het resultaat kunt genieten.

Duurzaamheid bij STRAK

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij STRAK Bouwgroep. Wij zetten ons in voor het gebruik van duurzame materialen en energiezuinige oplossingen in al onze projecten. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij bij nieuwbouw of renovatie zonnepanelen installeren om het energieverbruik te verminderen. Door het gebruik van duurzame materialen en energiezuinige oplossingen willen wij niet alleen bijdragen aan een betere wereld, maar ook aan lagere energiekosten voor onze klanten op de lange termijn. Bij STRAK Bouwgroep bent u verzekerd van duurzame oplossingen voor uw projecten.

Onze samenwerkingen

Bij STRAK Bouwgroep geloven we in de kracht van samenwerking. Wij werken samen met een netwerk van betrouwbare partners en leveranciers om ervoor te zorgen dat uw project van begin tot eind soepel verloopt en tot in de puntjes wordt verzorgd. Onze partners delen onze visie en werken volgens dezelfde normen en waarden. Door deze samenwerking kunnen we hoogwaardige diensten blijven leveren tegen een betaalbare prijs.

Innovatie en ontwikkeling

Bij STRAK Bouwgroep streven we ernaar om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de bouwsector. Op deze manier kunnen wij onze diensten steeds verder verbeteren en nog beter aan uw wensen voldoen. Wij zetten ons in om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen en investeren regelmatig in ons materieel en gereedschap. Zo hebben wij onlangs een nieuwe kraan aangeschaft, waarmee we nog efficiënter en veiliger kunnen werken. Wij zetten ons in om altijd voorop te lopen in de ontwikkelingen en om onze klanten de beste kwaliteit te bieden.

Balkon
Kamer

Onze missie

STRAK Bouwgroep streeft ernaar om kwalitatieve bouw- en renovatiediensten te leveren tegen een betaalbare prijs. Onze missie is om een betrouwbare partner te zijn voor al uw bouw- en renovatieprojecten, met een focus op duurzaamheid, vakmanschap en klanttevredenheid. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn bij elk project, zodat we goed kunnen inspelen op uw wensen en verwachtingen.

Daarnaast zetten wij ons in voor een betere wereld door duurzame materialen en energiezuinige oplossingen te gebruiken in onze projecten. Wij zijn ervan overtuigd dat een verantwoorde aanpak in de bouwsector bijdraagt aan een betere leefomgeving voor iedereen. Onze missie omvat dus zowel het leveren van uitstekende diensten als het bevorderen van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze prestaties

Bij STRAK Bouwgroep zijn we trots op de resultaten die we hebben bereikt sinds onze oprichting. Door de jaren heen hebben we vele succesvolle projecten afgerond en een groot aantal tevreden klanten mogen verwelkomen. Deze getallen zijn niet alleen een teken van onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, maar ook een weerspiegeling van het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen.

Gerenoveerde
daken

Tevreden
klanten

m2 gemonteerde
gevelbekleding

Liters beton
gestort

Ons spreken?

Bent u net zo enthousiast als wij en wilt u samen met ons uw project STRAK aanpakken? Twijfel niet en neem direct contact met ons op via de telefoon of het contactformulier!

Onze gegevens

STRAK Bouwgroep

Maasdijk 50
5317KR Nederhemert

E: info@strakbouwgroep.nl

T: 06-30038367

STRAK Bouwgroep
© Copyright STRAK Bouwgroep, All Rights ReservedPowered by TechnolEx
Waar kunnen we je mee helpen?